Algemeen nieuws

CleanFlow neemt deel aan spinning marathon voor goede doel Road4Energy www.road4energy.nl

Spinning marathon CleanFlow      Spinning marathon CleanFlow

Feestje voor de 5de verjaardag en de opening van ons nieuwe kantoor.

We hadden een geweldige feest voor CleanFlow’s 5de verjaardag en de opening van ons nieuwe kantoor. We hadden een excursie naar een meer dan 100 jaar oud jachtslot en toen we terug kwamen op kantoor was er een DJ en een barbecue. We hopen dat iedereen een geweldige tijd heeft gehad.

de ballonnen CleanFlow  Achterzijde van het kasteel  Huisje in de het bos  entree Glas in lood

Actiever op social media.

We zullen dit jaar actiever worden met onze activiteiten op facebook en op Linkedin. Wellicht komen er nog andere platforms bij voor ons. We zullen ons echter eerst op die twee richten.

Kijk ook eens op  Logo linked in   en   Logo FB

 

We sluiten weer een jaar goed af!!cup cakes

Dit jaar met blauwe cup cakes.

 

 

 

Vertalingen aan de website. translate3

Sinds een tijdje zijn we bezig de Engelse pagina’s te vertalen naar het Nederlands. Het is erg veel werk en af en toe ook erg moeilijk om de vaktaal juist te vertalen en soms te kiezen om bepaalde woorden niet te vertalen. Toch hopen wij dat onze Nederlandse klanten blij zijn met de vertalingen. De Duitse markt komt ook nog aan de beurt, maar het is eerst zaak dat de Nederlandse afkomt.

 

Wisseling van de wacht

Jeroen is sinds enige tijd niet meer CleanFlow werkzaam. Hij heeft gekozen voor een andere carrière. Wij wensen Jeroen heel veel succes voor de toekomst. De werkzaamheden zijn sinds september 2014 overgenomen door mij; Tanja Blankestein. Ik heb een zeer uitgebreid administratief verleden en zal Achilles zoveel mogelijk ondersteunen in zijn werkzaamheden en me vooral richten op de vertaling en vormgeving van de website, marketing, en acquisitie.

 

CleanFlow gaat voor duurzaam transportCleanFlow-gaat-voor-duurzaam-vervoer

Het bedrijf CleanFlow is voor behoud van natuur, het milieu en duurzaamheid. CleanFlow heeft daarom bewust gekozen voor elektrische aangedreven voertuigen die uiterst zuinig met brandstof omgaan en zeer milieuvriendelijk zijn.

 

 

CleanFlow Sluit het jaar 2013 succesvol en smakelijk.

cf-cupcakes

 

 

 

 

CleanFlow heeft een nieuwe website ontworpen.

new version

Wij hebben de Engelse versie van de website gelanceerd. Het is opmerkelijk dat in dit in zeer korte tijd resulteert in veel betere online vindbaarheid. We hebben gemerkt dat we veel meer meer internationale aanvragen hebben gekregen.

We willen graag doorgaan met de verbetering van onze website en als u nog commentaar en/ of suggesties heeft kunt u ons deze graag meedelen. De Nederlandse en Duitse pagina’s zijn nog steeds in bewerking.

 

 

Spring naar toolbar