automatic-screen-filter-range

ZELFREINIGENDE AUTOMATISCHE WATERFILTERSYSTEMEN

request button o mt nlCleanFlow beschikt over uitgebreide hands-on ervaring met waterfiltersystemen.
Wij ontwikkelen, importeren en verkopen diverse typen automatische zelfreinigende waterfilters en waterfiltersystemen. De zelfreinigende filters zijn ontworpen voor continue filtratie zonder onderbreking van de uitgaande waterstroom. Door zeer efficiënte zelfreinigende technologie is een minimum aan spoelwater nodig en gaat het verbruik van het filter verbruiksmateriaal drastisch omlaag.

 

Stalen zeeffiltersAutomatic-filter-azud

Automatisch scherm filter uitgerust met een spiraal bewegend reinigingsmechanisme voorzien van onderdruk (zuig) nozzles– met capaciteiten tot 7.500 m³/uur en een filtratie ondergrens van 10 micron.

LPF Serie – Extreem hoge flow inline filter– tot aan leidingdiameter 80 inch  en capaciteit van             20.000 m³/uur.

 

Plastic schijven filterDiscfilter-azud

Disc Serie – Automatisch zelfreinigend gegroefde schijven filter, additioneel beschikkend over Helix cyclonische scheiding met een filtratie ondergrens van 5 micron.

 

 

Spiral clean filterCF-Spiral-clean Azud

Zelfreinigend filter met handmatig aangestuurd spiraal bewegend reinigingsmechanisme voorzien van onderdruk (zuig) nozzles –  2 en 3 inch aansluiting, tot een capaciteit van 50 m³/uur.

 

 

De juiste selectie van automatische zelfreinigende filters en filtersystemen is afhankelijk van meerdere parameters. Als filter specialist bij uitstek, beschikt CleanFlow over de expertise om u te ondersteunden bij de keuze van het voor u meest geschikte filter.

 

Informatie over zelfreinigende automatische waterfiltersystemen

Wilt u graag meer informatie over “zelfreinigende automatische waterfiltersystemen” laat dan een bericht achter:

Uw Naam

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht

Neem onderstaande code over
captcha

Spring naar toolbar