Automatischefilters

 
 

Automatische zelfreinigende waterfiltersystemen

CleanFlow beschikt over uitgebreide hands-on ervaring met waterfiltersystemen. Wij ontwikkelen, importeren en verkopen diverse typen automatische zelfreinigende waterfilters en waterfiltersystemen. De zelfreinigende filters zijn ontworpen voor continue filtratie zonder onderbreking van de uitgaande waterstroom. Door zeer efficiënte zelfreinigende technologie is een minimum aan spoelwater nodig en gaat het verbruik van filter verbruiksmateriaal drastisch omlaag.

  • Plastic schijven filter
  • Stalen zeef filter
  • Spiral clean filter

Soorten Automatische filters

Bent u op zoek naar automatsich zelfreinigende filters voor vloeistof filtratie?

Wij ontwikkelen, importeren en verkopen diverse typen automatische zelfreinigende waterfilters en waterfiltersystemen. De zelfreinigende filters zijn ontworpen voor continue filtratie zonder onderbreking van de uitgaande waterstroom. Door zeer efficiënte zelfreinigende technologie is een minimum aan spoelwater nodig en gaat het verbruik van filter verbruiksmateriaal drastisch omlaag.advies geven.

CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS. De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

Onafhankelijk importeur en fabrikant

Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en procesframe.