Olie & gas

 
 
 

Filter oplossingen voor oilfield vloeistoffen en geproduceerd water

Miljoenen kubieke meters vloeistoffen en water worden dagelijks gebruikt bij de exploratie en productie van olie en aardgas. De oilfield industrie is altijd leidinggevend geweest in technologische ontwikkelingen, stellen de hoogste eisen en zijn daarmee toonaangevend in de meest veeleisende omstandigheden.

Hetzelfde geldt voor de kritische filtratieprocessen in de oilfield toepassingen zoals brine completion vloeistoffen filtratie en eindfilters voor injectie water. Het volledig verwijderen van vervuiling uit bronvloeistoffen is essentieel om schade te voorkomen aan het reservoir om zo de olie- of gasproductie te maximaliseren. Een andere uitdagende filter toepassing is olie water behandeling en geproduceerd water filtratie. De steeds strengere overboordwater eisen en afvalwater regelgeving vereisen waterbehandelingsinstallaties die aan de limieten van het technologisch beschikbare zitten. Ook het milieubewustzijn van de oilfield industrie spoort aan tot ontwikkeling van steeds betere separatie technologieën.
 

CleanFlow’s filter producten

CleanFlow’s filter producten zijn specifiek ontworpen voor deze oilfield toepassingen. Onze filterproducten zorgen voor superieure efficiëntie, vuilopname- en flow capaciteit. De filters leveren ongeëvenaarde prestaties per gefilterde kubieke meter.

De filtratie van deze vloeistoffen vereist geavanceerde filtratie oplossingen, En juist die geavanceerde oplossingen kunnen wij bieden. Wij hebben diepgaande kennis van filtratietechnieken en wij leveren gespecialiseerde filters en filtratie-installaties die worden gebruikt om olie uit water te filteren en voor elke andere oilfield gerelateerde toepassing zoals:

- Geproduceerd water behandeling
- Olie water behandeling
- Voltooiingsvloeistoffen
- Pijpleiding spoeling
- Zeewater filtratie
- Water injectie
- Overboordwater

Filters en componenten

Onze filters en componenten leveren ongeëvenaarde prestaties tegen concurrerende prijzen en bestaan uit:

- Duplex filter unit
- DE filterpers unit
- Automatisch zelfreinigende watersystemen
- Absoluut micro glasvezel geplisseerde filterkaarsen
- Olie absorptie filterkaarsen
- Draadgewonden filterkaarsen
- Melt Blown filterkaarsen
- Filter zakken
- Diatomeeënaarde (DE)

Complete filtratie systemen
CleanFlow beschikt over de expertise om u te voorzien van een compleet filtratiesysteem ingericht om olie uit water te filteren of elk ander oilfield gerelateerd proces, inclusief alle componenten zoals leidingen, kleppen, pompen en skids. Wij adviseren u graag over de best bij uw bedrijf passende filtratie oplossing.

Contact opnemen

Heeft u vragen en-of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.