RVS 304

 
 

RVS 304 filterzakken voor vloeistof filtratie

Geschikt voor hoge temperaturen en accepteert terugspoelen. RVS 304 Roestvrij staal gaas filterzakken. Zoekt u een voordeligere vervanging voor traditionele hoge temperatuur filterzakken van Nomex, Teflon en glasvezel? Zoek niet verder want CleanFlow biedt een 304 RVS gaas filterzak aan. Deze filterzak heeft een stugge poriën openingsstructuur welke een gelimiteerd aantal malen kan worden teruggespoeld. Druk verschil is acceptabel waardoor de vervangingsinterval langer is, hierdoor worden de productiekosten verbeterd. Net zoals filterzakken van conventionele materialen dient de RVS filterzak ook in een restrainer of mand te worden geplaatst voor de nodige support. Met dank aan de sterkere rekbaarheid, hoger dan normaal vervanging drukverschil waardoor u langere vervangingsintervallen heeft, worden de verdere operationele kosten verminderd.

Kenmerken RVS 304 filterzakken
 • Hoge temperatuur bestendigheid tot 250˚C
 • Goede rekbaarheid. Gelimiteerd aantal malen terug te spoelen
 • 35-800 micron; absoluut
 • 304 RVS snap-fit ring
 • Compatibel met vele chemische stoffen
 • Oplosmiddelen en vezels kunnen niet vrijkomen
 • Vervanging drukverschil 0.15 MPa, Max. 0.20 MPa

 • Bent u op zoek naar filterkaarshuizen voor vloeistof filtratie?

  CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie. Onze filterzakken hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. (Wij bieden u de beste filter technologie met de meest economische prijs). Daarbij kan CleanFlow een gepast advies geven.

  CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

  Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS. De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

  Onafhankelijk importeur en fabrikant

  Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en procesframe.