Enkelvoudige filterkaarshuizen

 
 

Enkelvoudige filterkaarshuizen

CleanFlow’s complete serie van enkelvoudige filterkaars behuizingen.

Wij bieden een veelomvattende serie filterhuizen welke zijn gemaakt voor een lange levensduur en duurzaamheid. Ze zijn makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in een variëteit van materialen voor gespecialiseerde toepassingen. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en met verschillende aansluitingen. Ze zijn een gunstig, beproefd en getest systeem dat makkelijk is te installeren, bedienen en onderhouden. Ontworpen voor lage tot gemiddelde flow rate (debiet) toepassingen waar weinig ruimte beschikbaar is. Ze staan garant voor snelle en veilige uitwisseling van de filterkaarsen. De enkelvoudige filterkaars huizen hebben een kritische functie in de verwerking van vloeistoffen, chemicaliën of waterfiltratie en helpen bij het in stand houden van hoge standaarden van reinheid en prestaties vereist bij veeleisende zuiveringssystemen en processen. Enkelvoudige filterkaarshuizen zijn uiterst geschikt voor toepassingen als gevalideerde submicron filtratie maar ook in elektronica en semiconductor, voedsel en drank (FDA approved), farmaceutische, chemische en andere hoogstaande productie industrieën.

Soorten enkelvoudige filterkaars huizen

Bent u op zoek naar filterkaarsen voor vloeistof filtratie?

CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie. Onze filterkaarsen hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. (Wij bieden u de beste filter technologie met de meest economische prijs). Daarbij kan CleanFlow een gepast advies geven.

CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS. De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

Onafhankelijk importeur en fabrikant

Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en procesframe.