Filterhuizen

 
 

Filterhuizen

CleanFlow filterhuizen

Creatieve vernieuwingen zijn de logica achter een grote diversiteit aan filterhuizen die industriële maar zeker ook bij commerciële toepassingen inzetbaar zijn. Van enkelvoudig- tot meervoudige zakken en kaarsen filterbehuizingen en van roestvrij staal tot industrieel plastic en super duplex filterbehuizingen. CleanFlow heeft dé filterhuis oplossing voor u..

  • Enkelvoudige filterhuizen
  • Meervoudige filterhuizen
  • Zakkenfiltehuizen

Soorten Filterhuizen

Bent u op zoek naar filterhuizen voor vloeistof filtratie?

CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie. Onze filterhuizen hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. (Wij bieden u de beste filter technologie met de meest economische prijs). Daarbij kan CleanFlow een gepast advies geven.

CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS. De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

Onafhankelijk importeur en fabrikant

Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en procesframe.