Zakkenfilter huizen

 
 

Zakkenfilter huizen

CleanFlow’s gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve zakkenfilter behuizingen. De simpelste en meest economische manier van filtratie bij een hoge flow rate en om vervuiling in grote volumes te minimaliseren. Voor groot volume applicaties en processen met frequente filterzak uitwisseling. Ideaal voor batch processen, hoge vuillast en hoge viscositeit toepassingen. Deze behuizingen combineren kwaliteit met lage kosten. Dit type filterhuis wordt vaak gekozen voor kosten gevoelige toepassingen. Hoge flow rates zijn haalbaar door zakkenfilterbehuizingen met beduidend kleinere huizen dan bij kaarsenfilters. Kaarsenfilterbehuizingen vereisen een veel grotere kapitaalinvestering en hogere verbruikskosten. Verder zijn filterzakken eenvoudig en snel uit te wisselen wat personeelskosten vermindert.

  • Enkelvoudige zakkenfilter huizen
  • Meervoudige zakkenfilter huizen

Soorten zakkenfilter huizen

Bent u op zoek naar filterhuizen voor vloeistof filtratie?

CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie. Onze filterkaarsen hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. (Wij bieden u de beste filter technologie met de meest economische prijs). Daarbij kan CleanFlow een gepast advies geven.

CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS. De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

Onafhankelijk importeur en fabrikant

Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en procesframe.