Diepte filterkaarsen

 
 

Diepte filterkaarsen

Filterkaarsen maken gebruik van diepte- of oppervlakte filtratie. Bij diepte filtering worden de deeltjes in de dikte van het filtermateriaal opgevangen, terwijl bij oppervlakte filtering de deeltjes worden afgevangen aan het oppervlakte van het filtermateriaal. Oppervlakte filters worden meestal vervaardigd uit dunne materialen zoals papier, geweven metaaldraad, doek en dergelijke, terwijl het materiaal dat wordt gebruikt bij diepte filtering dikker is zodat het de deeltjes vooral in de diepte van het filtermateriaal worden afgevangen. In vergelijking met geplisseerde oppervlakte filters hebben diepte filters een gelimiteerde oppervlakte filtering. Waar geplisseerde filterkaarsen hun voordeel halen uit hun grote oppervlakte, halen de gewonden en de melt blown filter hun voordeel uit de diepte. .

  • Katoen gewonden filterkaarsen
  • Melt blown filterkaarsen

Soorten diepte filterkaarsen

Bent u op zoek naar filterkaarsen voor vloeistof filtratie?

CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie. Onze filterkaarsen hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. (Wij bieden u de beste filter technologie met de meest economische prijs). Daarbij kan CleanFlow een gepast advies geven.

CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS. De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

Onafhankelijk importeur en fabrikant

Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en procesframe.