Filterkaarsen

 
 

Filterkaarsen voor vloeistof filtratie

CleanFlow’s brede lijn van filterkaarsen Filterkaarsen zijn speciaal ontwikkeld voor industriële processen en beschikken over een groot oppervlak ten behoeve van diepte filtratie. Hoge levels van efficiency zijn vereist om extreem weinig druk te verliezen. Door gebruikmaking van innoverende technieken biedt dit filter optimale porositeit. Door zeer hoogwaardige fabricage is dit filter uitstekend vervaardigd. CleanFlow biedt u de mogelijkheid de filterkaars aan uw specifieke wensen aan te passen.

Bij gebleken noodzaak kunnen wij ook afwijkende maten ontwerpen en produceren.

Onze vloeistof proces kaarsen bieden een hoge kwaliteit, hoge prestatie en zijn zeer kosten efficiënt bij veel standaard en kritische toepassingen, waaronder ultra puur water, voeding- en drankenindustrie, farmaceutische industrie en overige industriële proces stromen.

  • Diepte filterkaarsen
  • Geplisseerd oppervlakte filterkaarsen
  • Gespecialiseerde filterkaarsen

Soorten Filterkaarsen

Bent u op zoek naar filterkaarsen voor vloeistof filtratie?

CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie. Onze filterzakken hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. (Wij bieden u de beste filter technologie met de meest economische prijs). Daarbij kan CleanFlow een gepast advies geven.

CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS. De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

Onafhankelijk importeur en fabrikant

Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en procesframe.