Gespecialiseerde filterkaarsen

 
 

Gespecialiseerde filterkaarsen

CleanFlow biedt ook aangepaste filtratie oplossingen aan. We beschikken over een serie van filters geschikt voor speciale toepassingen. Wanneer er geen passende standaard filtratie oplossing blijkt te zijn, kunnen wij u helpen met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van de juiste filtratie oplossing. Dit proces is van begin tot eind in eigen beheer en derhalve uiterst voordelig uitvoerbaar. Onze procesvloeistof filterkaarsen zijn kwalitatief hoogwaardig, presteren buitengewoon goed en zijn zeer kosten effectief voor standaard en gecompliceerde toepassingen, inclusief ultra puur water, voedingswaren en andere kritische processtromen.

  • Aktiefkool filterkaarsen
  • Capsule filterkaarsen
  • Olie absorptie filterkaarsen
  • Gespecialiseerde filterkaarsen RVS

Soorten gespecialiseerde filterkaarsen

Aktiefkool filterkaarsen

Een volledige serie van hoogwaardige actief koolfilterkaarsen voor scheiding en zuivering van vloeistoffen.Capsule fiterkaarsen

Capsule filters met een uitgebreide keuze aan filtermedia opties voor lage flow toepassingen.Olie absorptie filterkaarsen

Olie adsorptie filterkaars voor effectieve en economische verwijdering van koolwaterstofverbindingen uit afvalwater.


Gespecialiseerde filterkaarsen
RVS

Efficiënte waterverwijderingsoplossing voor oliën en brandstoffen.


Bent u op zoek naar filterkaarsen voor vloeistof filtratie?

CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie. Onze filterzakken hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. (Wij bieden u de beste filter technologie met de meest economische prijs). Daarbij kan CleanFlow een gepast advies geven.

CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS. De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

Onafhankelijk importeur en fabrikant

Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en procesframe.