Geplisseerde filterkaarsen

 
 

Geplisseerde filterkaarsen

Extra groot filteroppervlak met absolute filtratiekwaliteit Wanneer u een filter zoekt voor hoge flow rates, viskeuze vloeistoffen en met een groot filteroppervlak dat u een absolute filtratiekwaliteit garandeert, adviseert CleanFlow u om te kiezen voor geplisseerde filterkaarsen. Geplisseerde filterkaarsen zijn veel economischer bij lagere micronage in vergelijking met diepte filters en de filterbehuizing kan kleiner zijn. Door het filtermedium te plisseren ontstaat er een significant groter filter oppervlak. De geplisseerde filterkaars heeft hierdoor een zeer laag initieel drukverlies. Geplisseerde filterkaarsen halen een verwijderingsefficiëntie van 99,98%. Het resultaat van hiervoor genoemde feiten is dat dit soort filterkaarsen veel wordt gebruikt in de voedingswaren industrie, farmacie, fijnchemie en andere hoogwaardige filtratieprocessen. .

    Specificaties:
  • Lengte: 4” to 40”
  • Micron: 0,01 µm to 100 µm
  • Filter media: Polypropyleen, nylon, micro glasvezel, polyester, ePTFE, PES, etc.
  • Kern: Polypropyleen, polyester, nylon en roestvrij staal

Soorten geplisseerde filterkaarsen

Bent u op zoek naar filterkaarsen voor vloeistof filtratie?

CleanFlow is een filterspecialist en beschikt over ruime ervaring in filtratie. Onze filterzakken hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. (Wij bieden u de beste filter technologie met de meest economische prijs). Daarbij kan CleanFlow een gepast advies geven.

CleanFlow introduceert de TECHNOMICS filosofie in de filtermarkt!!

Het CleanFlow TECHNOMICS concept is ontstaan uit de Engelse woorden TECHnology en ecoNOMICS. De denkwijze houdt in dat wij u de beste filter techologie bieden met de meest economische prijs.

Onafhankelijk importeur en fabrikant

Wij zijn een onafhankelijk importeur en fabrikant van filterelementen, filterhuizen, filtersystemen en volledig automatisch zelfreinigende filtersystemen, dit alles inclusief leidingen, afsluiters, controlepanelen en procesframe.